Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfum za pranje perila ZLATI ARGAN (Gold Argan)

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 17 različnih vrst parfumov za pranje perila. Na voljo so v štirih različnih velikostih: 50, 250, 500 ml ter 20 ml tester. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki Horomia so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Odišavljena oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

Argan ali ”tekoče zlato.” Zelo posebna, zelo drugačna, a tako odlična dišava je ta Gold Argan. Če arganu dodamo citruse, šmarnico, ciklamo, cedro, mošus in vanilijo, nastane tako rekoč božanska dišava, ki se ji ne moremo upreti.

2,00 21,90 

Šifra: 200085 Kategoriji: ,

Podrobnosti

NOTE
Zgornje: citrusne note
Srčne: šmarnica, ciklama
Bazne: cedrov les, beli mošus, vanilija

NAVODILA ZA UPORABO

Koncentriran izdelek. Dobro premešajte pred uporabo.

STROJNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma v predal za izpiranje v zadnji fazi pranja.

V SUŠILNIKU
Nalijte nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj.

ROČNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma na 5 litrov vode pri končnem izpiranju v zaščitnih rokavicah. Pokrovček embalaže je približno 5 ml.


SESTAVA: 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Coumarin, Dihydroterpinyl acetate, Limonene, Hexyl salicylate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Beta-Pinenes, Geraniol, Linalool.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)