Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali.
Tel. naročila: 041-845-311 PO-PE 10-18h

TI AMO, Mitja Zorman s.p.

Naslov: Župetinci 50
Poštna: 2236 Cerkvenjak
Država: Slovenija

Kontaktni podatki:

Telefon: 041 845 311
E-naslov: info(pri)tiamo.si
Spletna stran: www.tiamo.si

Vabimo te, da nam pošlješ sporočilo preko spodnjega kontaktnega obrazca. Potrudili se bomo, da ti odgovorimo v najkrajšem možnem času.

  Pogosto zastavljena vprašanja

  Kakšna je razlika med točenimi in originalnimi parfumi?

  Glede vonja in obstojnosti pri večini parfumov razlike ni. Razlika je, da so točeni parfumi veliko cenovno dostopnejši. To pa zato, ker dejansko ne plačate drage znamke in embalaže parfuma. Namen originalov je čim večji zaslužek že v sami embalaži. Cene med znamkami pa se zelo razlikujejo. Pri točenih parfumih so vse znamke parfumov po isti ceni in so pakirani v enostavne univerzalne stekleničke.

  Katere so prednosti točenih parfumov?

  • nižja in dostopna cena vsem
  • isto stekleničko lahko vrnete nazaj in vam jo napolnimo, ter tako plačate samo parfum, obenem pa naredite dobro stvar za okolje, saj je manj odpadne embalaže
  • možnost izbire manjših stekleničk (15ml naprej)
  • ne plačate drage znamke in embalaže

  Kakšna je obstojnost točenih parfumov (na telesu oz. oblačilih)?

  Obstojnost točenih je parfumov je primerljiva z obstojnostjo originalov, določeni parfumi so celo nekoliko bolj obstojni. Obstojnost je odvisna tudi od vsakega posameznika in mesta nanosa. Obstojnost je odvisna prav tako od izbire parfuma, močnejši je vonj, bolj je obstojen. Na telesu povprečno ostanejo 10-12ur, odvisno od posameznika, na oblačilih pa tudi nekaj dni.

  Ali je res, da na koži vsakega posameznika parfum različno diši?

  Definitivno drži, da na vsaki koži parfum diši različno. To je pogojeno s PH-jem kože (sladkost-kislost kože) in tudi s tem, če smo slučajno pred tem na kožo nanesli kakšno kremo. Tako lahko na dveh prijateljicah isti parfum diši zelo različno.

  Kaj pomenijo izrazi parfum, parfumska voda, toaletna voda in kolonjska voda?

  • KOLONJSKA VODA (eau de cologne) vsebuje od 3% do 8% esence v 70% do 80% alkoholu. Vonj je zelo kratkotrajen.
  • TOALETNA VODA (eau de toilete) vsebuje od 5% do 15% esence v 80% do 85% alkoholu. Vonj izgine precej hitreje.
  • PARFUMSKA VODA (eau de parfum) vsebuje od 10% do 25% esence v 90% alkoholu. Idealen za dnevno uporabo, ker zdrži njegov vonj par ur.
  • PARFUM (perfume) vsebuje od 15% do 40% esence (dišavnih sestavin) v 90% alkoholu. Vonj parfuma zdrži zelo dolgo in je najdražji.

  Kam in kako nanašati parfum za najdaljšo obstojnost?

  Na telesu posameznika parfum najdlje ostane na predelu srčnega utripa, torej parfum nanesemo na zapestje ali vrat. Še daljša obstojnost parfuma je, če parfum nanesemo na lase, kar v praksi izvaja ogromno žensk, saj parfum preide v maščobne celice lasišča. Še dlje pa parfum ostane na oblačilih.