Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Dostava

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v enem do dveh delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, večji prazniki…), podaljša.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, in kako ga prevzamete.

Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Strošek dostave

Kupec krije poštnino v primeru vrednosti nakupa nižje od 50,00 €. Strošek dostave ob nakupu do 50,00 € znaša 4,50 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in dokončen tudi za plačnike po povzetju, kar pomeni, da kupec ne nosi dodatnega stroška Pošte Slovenija d.o.o. za nakazilo denarja. Dostava pri nakupu enakem ali večjem od 50,00 € je BREZPLAČNA.

Kot vrednost nakupa se šteje vrednost košarice brez stroška dostave.

Čas dostave

Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času do 12.00 ure (dostavlja Pošta Slovenije d.o.o.) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.

Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/dostavljač Pošte Slovenije d.o.o. pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem na najbližji poštni enoti.

Osebni prevzem

Osebni prevzem naročenega blaga v spletni trgovini v tem času ni mogoče osebno dvigniti v naših poslovalnicah.

Zadnja sprememba: 01.01.2023