Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfum za pranje perila NEŽNOST (Soffice Talco)

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 17 različnih vrst parfumov za pranje perila. Na voljo so v štirih različnih velikostih: 50, 250, 500 ml ter 20 ml tester. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki Horomia so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Odišavljena oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

Glavni akter v dišavni sestavi Soffice Talco je zagotovo jasmin. Že takoj na začetku se jasminu pridruži mehak smukec, ki naredi dišavo mehko kot žamet. Poleg jasmina in smukca so v dišavi prisotni tudi sveža šmarnica, beli mošus in pelargonija. Zaradi vseh teh prisotnih akterjev, lahko vonj dišave uvrstimo med klasike pralnih detergentov.

2,00 21,90 

Šifra: 200040 Kategoriji: ,

Podrobnosti

NOTE
Zgornje: aldehidne note, šmarnica
Srčne: geranija, jasmin
Bazne: beli mošus

NAVODILA ZA UPORABO

Koncentriran izdelek. Dobro premešajte pred uporabo.

STROJNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma v predal za izpiranje v zadnji fazi pranja.

V SUŠILNIKU
Nalijte nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj.

ROČNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma na 5 litrov vode pri končnem izpiranju v zaščitnih rokavicah. Pokrovček embalaže je približno 5 ml.


SESTAVA: Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Dihydroterpinyl acetate, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Nopyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Tetramethyl-4-Methyleneheptan-2-one.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)