Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

HOROLUX Parfum za pranje perila DEA

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov Horolux za pranje perila. Na voljo so v velikosti 300 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki linije Horolux so prve dišave za perilo, ki dišijo po elegantnem in modernem parfumu. Leta raziskav so postala resničnost med dragocenimi surovinami in dišavami. Z luksuznim vonjem vam bo parfum pustil neizbrisan spomin, parfumirana oblačila pa dala občutek dobrega počutja skozi ves dan.

DEA je ženstvena lahka in nežna sadno cvetlična dišava za pranje perila. Prijetna dišava vas bo spremljala na potovanju po cvetličnem polju obkroženem s tišino in vonjem po cvetju. Dala vam bo sproščujoč in miren občutek.

27,90 

Šifra: 200006 Kategoriji: ,

  Podrobnosti

  NOTE DIŠAVE DEA: cvetlične, sadne, lesne, vanilija

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

  Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU
  Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.


  SESTAVA: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramhetyl-2-Naphthyl)-Ethanone. 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-yl Acetat, 3,7-Dimethyl-3-Octanol, 3,4,5,6,6 Pentamethylhept-en-2-One (and isomers), Demascenone.

  OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

  INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)