Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

HOROLUX Parfum za pranje perila JOY

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov Horolux za pranje perila. Na voljo so v velikosti 300 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki linije Horolux so prve dišave za perilo, ki dišijo po elegantnem in modernem parfumu. Leta raziskav so postala resničnost med dragocenimi surovinami in dišavami. Z luksuznim vonjem vam bo parfum pustil neizbrisan spomin, parfumirana oblačila pa dala občutek dobrega počutja skozi ves dan.

JOY je dišava za pranje perila z aromatično, lesno in jantarno noto. Dišava je sveža in začinjena, navdihnjena z vonjem noči na daljnem vzhodu. Citrusne note ter eksotični navdih dišavo naredijo svežo in bogato. Dišava se odpre z lahkimi in ostrimi notami, ki se prepletajo na topli in orientalski osnovi pačulija, jantarja in usnja. Prepustite se dišavnemu potovanju do oddaljenih ciljev. Z dišavo Joy boste imeli občutek, da vas je zapeljala pod zvezdno nebo, nekam na drugi konec sveta. Privoščite si luksuzno unisex dišavo Joy in uživajte v njenem vonju vsak dan.

27,90 

Šifra: 200008 Kategoriji: ,

  Podrobnosti

  NOTE DIŠAVE JOY: aromatične note, sveže note, lesne note, jantar

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

  Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU
  Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.


  SESTAVA: 3,7-Dimethyl-1,6 Octadien-3-ol, 1(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) Ethanone. 1,8(9)P-Menthadiene, Acetat p-t-but-cicloexile, 1,2 Benzopyrone, 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-ylacetate, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one (main component). (1S)6,6-Dimethyl-2-Methylenbicyclo Heptane),2-(2,2,7,7-Tetramethytrycyclo (6.2.1.0((1,6))Undec-5 and 4-En-5-YL)Ppopan-1-ol,1-(2,6,6-Trimethyl-3-Cyclohexene-1-yl)-2-Buten-1-one.

  OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

  INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)