Tel. naročila: 041-845-311 PO-PE 10-18h

HOROLUX Parfum za pranje perila JOY

27,90  z ddv

Na zalogiSKU:HLUX03
Cena izdelka:
z ddv
Cena dodatkov:
z ddv
Skupaj izdelek z dodatkom:
z ddv
Količina
Deli

JOY HOROLUX je dišava za pranje perila z aromatično, lesno in jantarno noto. Dišava je sveža in začinjena, navdihnjena z vonjem noči na daljnem vzhodu. Citrusne note, ter eksotični navdih dišavo naredijo svežo in bogato. Dišava se odpre z lahkimi in ostrimi notami, ki se prepletajo na topli in orientalski osnovi pačulija, jantarja in usnja. Prepustite se dišavnemu potovanju do oddaljenih ciljev. Z dišavo Joy boste imeli občutek, da vas je zapeljala pod zvezdno nebo, nekam na drugi konec sveta. Privoščite si luksuzno unisex dišavo Joy in uživajte v njenem vonju vsak dan.

NOTE DIŠAVE: aromatične note, sveže note, lesne note, jantar

PARFUM ZA PRANJE PERILA 300 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: 3,7-Dimethyl-1,6 Octadien-3-ol, 1(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) Ethanone. 1,8(9)P-Menthadiene, Acetat p-t-but-cicloexile, 1,2 Benzopyrone, 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-ylacetate, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one (main component). (1S)6,6-Dimethyl-2-Methylenbicyclo Heptane),2-(2,2,7,7-Tetramethytrycyclo (6.2.1.0((1,6))Undec-5 and 4-En-5-YL)Ppopan-1-ol,1-(2,6,6-Trimethyl-3-Cyclohexene-1-yl)-2-Buten-1-one.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

KAKO UPORABLJATI PARFUME ZA PRANJE PERILA?

💦 Strojno pranje

Ker je izdelek koncentriran ga pred uporabo strojnega pranja dobro premešamo in dodamo 5/10 ml v razdelek za mehčalec (namesto tega).

🍃 V sušilniku

Če želimo dodati izdelek šele v sušilniku nalijemo nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položimo v sušilni stroj. Zaradi intenzivnega delovanja stroja je možnost malenkostne izgube vonja parfuma po sušenju.

🙌 Ročno pranje

V primeru ročnega pranja pa enako količino (5/10ml) dodamo na 5 litrov vode pri končnem izpiranju z zaščitnimi rokavicami (ker gre za visoko koncentriran izdelek).

Nasveti in triki

Pokrovček izdelka se lahko uporabi tudi kot merica, saj je ta velik približno 5 ml. Za doziranje parfumov pa velja pravilo “manj je več”, saj imajo zaradi visoke koncentriranosti intenzivnejši vonj kot običajni praški.

Za alternativce pa priporočamo popolno opuščanje uporabe mehčalca ter nadomestitev tega z belim (destiliranim) kisom! Njegova učinkovitost je večnamenska, kajti uničuje bakterije, čisti madeže, mehča oblačila ter očisti stroj. V primeru, da vonj parfuma ni dovolj izrazit, lahko to nakazuje na zamaščen pralni stroj, kar se da rešiti z zagonom samočistilnega programa. Druga rešitev pa je, da dodate kis v režo za prašek ter zaženete daljši program z visokimi obrati.