Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Parfum za pranje perila NESKONČNO BELO (Bianco Infinito)

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 17 različnih vrst parfumov za pranje perila. Na voljo so v štirih različnih velikostih: 50, 250, 500 ml ter 20 ml tester. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki Horomia so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Odišavljena oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

Vonj magnolije dišavi Bianco Infinito pričara čudovito aromo, katera izžareva prefinjen in pomirjajoč občutek. Magnolija v kombinaciji z belim mošusom in vanilijo izpolni vsa naša pričakovanja. Našim tkaninam doda čist in svež vonj, s tem pa tudi prijeten občutek.

2,00 21,90 

Šifra: 200035 Kategoriji: ,

Podrobnosti

NOTE: magnolija, beli mošus, vanilija

NAVODILA ZA UPORABO

Koncentriran izdelek. Dobro premešajte pred uporabo.

STROJNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma v predal za izpiranje v zadnji fazi pranja.

V SUŠILNIKU
Nalijte nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj.

ROČNO PRANJE
Dodajte 10/20 ml parfuma na 5 litrov vode pri končnem izpiranju v zaščitnih rokavicah. Pokrovček embalaže je približno 5 ml.


SESTAVA: Benzyl salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl salicylate, Hydroxycitronellal, Mayol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Lauraldehyde, Undecylenal, 3-p-Cumenyl Propionaldehyde.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)