Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

HOROLUX Parfum za pranje perila SOUL

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov Horolux za pranje perila. Na voljo so v velikosti 300 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki linije Horolux so prve dišave za perilo, ki dišijo po elegantnem in modernem parfumu. Leta raziskav so postala resničnost med dragocenimi surovinami in dišavami. Z luksuznim vonjem vam bo parfum pustil neizbrisan spomin, parfumirana oblačila pa dala občutek dobrega počutja skozi ves dan.

SOUL je citrusna dišava za pranje perila z lesno noto. Kombinacija kadila, mošusa in lesa je zelo očarljiva. Dišava vas bo popeljala na mistično, skrivnostno potovanje ob vznožje Tibetanskega templja. Limonina lupina, grenivka in absint se zlijejo v osrčje mirte in kadila v ozadju lesa pačulija, cedre in zelenega maha. Dišava “Tisoč in ene noči” s krepkim in ovojnim značajem zasvoji vaše čute. Je duša s svojo lesno in rustikalno noto, ki vas bo spremljala na mističnem in skrivnostnem potovanju. Soul je nekoliko bolj možata dišava.

27,90 

Šifra: 200009 Kategoriji: ,

  Podrobnosti

  NOTE DIŠAVE SOUL: sveže, lesne note

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

  Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU
  Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.


  SESTAVA: Acetat p-t-But-Cycloexile, Alpha Hexyl Cinnamaldehyde, 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-yl Acetat, 1,8(9)P-Menthadiene, 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol, 6-Octen-1-ol,3,7-Dimethyl, 1,8-Cineol, (1S)2,6,6-Trimethylbicyclo-2-Heptene, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One (main component).

  OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

  INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)