Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

HOROLUX Parfum za pranje perila EGO

Ste že slišali za parfume, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj so na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov Horolux za pranje perila. Na voljo so v velikosti 300 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki linije Horolux so prve dišave za perilo, ki dišijo po elegantnem in modernem parfumu. Leta raziskav so postala resničnost med dragocenimi surovinami in dišavami. Z luksuznim vonjem vam bo parfum pustil neizbrisan spomin, parfumirana oblačila pa dala občutek dobrega počutja skozi ves dan.

EGO je dišava za pranje perila s toplo intenzivno noto tobaka. Ego vas bo s kančkom začimb in žafrana popeljal na potovanje v oddaljene dežele med oaze, ki so še neodkrite. Podajte se na pot oddaljenih destinacij z nepričakovano harmonijo, ki jo določajo kontrasti med sladkostjo geranije, aromatičnim vonjem cimeta in nageljnovih žbic, ter močnimi notami tobaka, hrastovega maha in lesa guaiaca.

27,90 

Šifra: 200007 Kategoriji: ,

  Podrobnosti

  NOTE DIŠAVE EGO: oud, žafran, lesne note, začimbe

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

  Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU
  Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE
  Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.


  SESTAVA: 3,7-DIMETHYL-2,6-Octadien-1-Olo, Benzyl 2-Hydroxybenzoate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)-Ethanone,2,2,6-Trimethylbenzaldehyde, Methyl 2,4-Dihydroxy-3,6-Dimethylbenzoate.

  OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

  INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)