Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali.
Tel. naročila: 041-845-311 PO-PE 10-18h

HOROLUX Parfum za pranje perila EGO

27,90  z ddv

Na zalogiSKU:HLUX02
Količina
Deli

EGO HOROLUX je dišava za pranje perila s toplo intenzivno noto tobaka. Ego vas bo s kančkom začimb in žafrana popeljal na potovanje v oddaljene dežele med oaze, ki so še neodkrite. Podajte se na pot oddaljenih destinacij z nepričakovano harmonijo, ki jo določajo kontrasti med sladkostjo geranije, aromatičnim vonjem cimeta in nageljnovih žbic, ter močnimi notami tobaka, hrastovega maha in lesa guaiaca.

NOTE DIŠAVE: oud, žafran, lesne note, začimbe

PARFUM ZA PRANJE PERILA 300 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: 3,7-DIMETHYL-2,6-Octadien-1-Olo, Benzyl 2-Hydroxybenzoate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)-Ethanone,2,2,6-Trimethylbenzaldehyde, Methyl 2,4-Dihydroxy-3,6-Dimethylbenzoate.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

KAKO UPORABLJATI PARFUME ZA PRANJE PERILA?

💦 Strojno pranje

Ker je izdelek koncentriran ga pred uporabo strojnega pranja dobro premešamo in dodamo 5/10 ml v razdelek za mehčalec (namesto tega).

🍃 V sušilniku

Če želimo dodati izdelek šele v sušilniku nalijemo nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položimo v sušilni stroj. Zaradi intenzivnega delovanja stroja je možnost malenkostne izgube vonja parfuma po sušenju.

🙌 Ročno pranje

V primeru ročnega pranja pa enako količino (5/10ml) dodamo na 5 litrov vode pri končnem izpiranju z zaščitnimi rokavicami (ker gre za visoko koncentriran izdelek).

Nasveti in triki

Pokrovček izdelka se lahko uporabi tudi kot merica, saj je ta velik približno 5 ml. Za doziranje parfumov pa velja pravilo “manj je več”, saj imajo zaradi visoke koncentriranosti intenzivnejši vonj kot običajni praški.

Za alternativce pa priporočamo popolno opuščanje uporabe mehčalca ter nadomestitev tega z belim (destiliranim) kisom! Njegova učinkovitost je večnamenska, kajti uničuje bakterije, čisti madeže, mehča oblačila ter očisti stroj. V primeru, da vonj parfuma ni dovolj izrazit, lahko to nakazuje na zamaščen pralni stroj, kar se da rešiti z zagonom samočistilnega programa. Druga rešitev pa je, da dodate kis v režo za prašek ter zaženete daljši program z visokimi obrati.