Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

Dišava za prostor GOZDNI SADEŽI (Vigneto Rosso)

Predstavljamo vam novo linijo vrhunskih dišav za dom znamke Horomia. V novi liniji dišav je osem unikatnih visoko kakovostnih esenc, ki so jih ustvarili priznani italijanski parfumerji. Vsaka izmed osmih dišav v prostor vnese prijeten in harmoničen vonj. Za piko na i so poleg izrednih vonjev ustvarili tudi popolno in elegantno embalažo, ki je kot za nalašč idealna, kot dekoracija v vsakem prostoru.


Paket vsebuje difuzor v velikosti 200 ml in 5 palčk iz ratana.

25,90 

Šifra: 200105 Kategoriji: ,

  Podrobnosti

  OPIS VONJA
  Sladek vonj spominja na jesenski sprehod po položnih pobočjih vinskih trt, ki so odete v čudovite jesenske barve. Sadne note gozdnih jagod in črne češnje spominjajo na aromo najslajšega vina.

  NOTE
  Zgornje note:
  kosmulja, gozdne jagode, črna češnja
  Srčne note: črni ribez, listi vinske trte, rdeči ribez
  Bazne note: mošt, trsni sladkor, les jelke

  Sestava: Linalool, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Limonene, Ethyl methylphenylglycidate, Geraniol, Neryl Acetate, Nopyl Acetate, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Methyl cinnamate, trans-Rose Ketone-1. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.


  NASVETI ZA UPORABO

  1. Za optimalno razpršitev dišave priporočamo uporabo vseh priloženih palčk. Za manj intenzivno dišanje odstranite eno ali več palčk. Za poživitev dišave palčke pogosto obračajte.
  2. Pri prvi uporabi priporočamo, da palčke vstavite in jih po eni uri obrnete, da se parfum bolje vpije v cele palčke.
  3. Ne pozabite obrniti palčk vsaj enkrat na dan. Ne pustite, da se konice, ki niso v stiku s parfumom, izsušijo. Za intenzivnejšo dišavo postopek izvajajte večkrat na dan. Večja frekvenca obračanja paličic določa večjo difuzijo, a tudi krajše trajanje dišave.
  4. Za zagotovitev optimalnega izkoristka je treba vzdrževati dovolj visoko raven tekočine. Premalo parfuma paličicam ne omogoča, da bi absorbirale idealno količino za razpršitev. Priporočamo, da imate na voljo polnilo iste dišave, ki ga po potrebi vstavite v difuzor.

  TRAJANJE

  Dejavniki, ki določajo trajanje dišave, so:
  1. Velikost prostora, v katerem se nahaja difuzor. Večji prostor zahteva večjo razpršenost vonja.
  2. Temperatura, izpostavljenost sončni svetlobi in bližina (zunanjih) vrat ali oken. Visoke temperature, neposredna izpostavljenost sončni svetlobi in tokovi vročega zraka pospešijo naravno difuzijo.

  NASVETI ZA POZICIONIRANJE

  1. Izogibajte se postavljanju difuzorja v bližino virov toplote.
  2. Difuzor postavite v višino oči (od trupa do glave). Prehodi ljudi in posledično gibanje zraka bodo pripomogli k enakomernemu širjenju dišave. Poleg tega bi prenizka ali previsoka namestitev parfuma naredila le tega neopaznega za nos.
  3. V primeru majhnih do srednje velikih prostorov postavite difuzor na sredino prostora. V velikih prostorih priporočamo postavitev dveh difuzorjev na nasprotnih straneh.