Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

131N. Good Girl Blush – CAROLINA HERRERA

ŽENSKI PARFUM

Good Girl Blush Carolina Herrera je sveža, cvetlična dišava polna kontrastov. Izžareva prefinjenost in eleganco. Nova različica legendarne dišave Goood Girl je ovita v romantično zgodbo, kjer razkriva večplastno naravo sodobne ženske. Good Girl Blush je senzualna, strastna, romantična in moderna dišava za ženske.

6,00 25,00 

 €

Podrobnosti

OPIS VONJA
• citrusno cvetlična dišava
• za žensko
• za vsak dan

NOTE
Zgornje: italijanska bergamotka, olje mandarine, mandelj
Srčne: ylang ylang, olje vrtnice
Bazne: vanilija, fižol tonka

Sestava: INCI: Alcohol, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Isopropanol, Butanone, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral, Benzyl Benzoate, Geraniol, Farnesol, Isoeugenol, Eugenol, Citral, Benzyl Alcohol

POMEN DIŠAVNIH NOT
Zgornje ali vrhnje note – se ob nanosu parfuma na telo pojavijo najhitreje in z najmočnejšim odtenkom. Izražajo prvi stik s parfumom.
Srednje ali srčne note – najpogosteje se prav v njih skriva značilni karakter parfuma, ki lahko traja tudi do nekaj ur. Ta dišavna nota tekom časa postaja čedalje bolj prijetna.
Spodnje ali bazne note – dajejo parfumu njegovo globino in so glavni akter njegove obstojnosti. Izrazijo se šele po 30min nanosa in obstojijo na našem telesu tudi do 24ur.

Datum uporabe: natisnjen na deklaraciji parfuma

Opozorilo: Ni užitno, shranjujte stran od otrok

Opomba: Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo in z njimi ne sodelujemo. Uporabljamo jih izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!


Distributer za Slovenijo:
Parfumi Mistral d.o.o., Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna oseba:
Mistral Poland S.C., Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Velikost

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Steklenička

Univerzalna, TIAMO črna, TIAMO rdeča, TIAMO roza, TIAMO zlata