Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

513. 212 Heroes Forever Young – CAROLINA HERRERA

ŽENSKI PARFUM

212 Heroes Forever Young Carolina Herrera je odraz mladosti. Dišava predstavlja brezskrbno, svobodno in pristno življenje. V sestavi parfuma vas očarajo živahni toni citrusov. Že čez nekaj trenutkov v dišavi prevlada bel pomarančni cvet z jasminom in potoniko. Po zaslugi sandalovine in cedre vam bo dišava dala pozitivno energijo in zagotovo bo postala vaša vsakodnevna sopotnica.

6,00 25,00 

 €
Šifra: 103355 Kategoriji: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS VONJA
• cvetličo sadna dišava
• za žensko
• za vsak dan

NOTE
Zgornje: malina, mandarina
Srčne: jasmin, cvet pomaranče
Bazne: cedra, sandalovina

Sestava: INCI: Alcohol, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Isopropanol, Butanone, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Alpha Methyl Ionone, Citral

POMEN DIŠAVNIH NOT
Zgornje ali vrhnje note – se ob nanosu parfuma na telo pojavijo najhitreje in z najmočnejšim odtenkom. Izražajo prvi stik s parfumom.
Srednje ali srčne note – najpogosteje se prav v njih skriva značilni karakter parfuma, ki lahko traja tudi do nekaj ur. Ta dišavna nota tekom časa postaja čedalje bolj prijetna.
Spodnje ali bazne note – dajejo parfumu njegovo globino in so glavni akter njegove obstojnosti. Izrazijo se šele po 30min nanosa in obstojijo na našem telesu tudi do 24ur.

Datum uporabe: natisnjen na deklaraciji parfuma

Opozorilo: Ni užitno, shranjujte stran od otrok

Opomba: Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo in z njimi ne sodelujemo. Uporabljamo jih izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!


Distributer za Slovenijo:
Parfumi Mistral d.o.o., Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna oseba:
Mistral Poland S.C., Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Velikost

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Steklenička

Univerzalna, TIAMO črna, TIAMO rdeča, TIAMO roza, TIAMO zlata