Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

407. Gentle Fluidity – MAISON FRANCIS KURKDJIAN

UNISEX PARFUM

Gentle Fluidity Silver Maison Francis Kurkdjian je dišava z dvojno identiteto. Oblikovalec parfuma si je zamislil dve različni vohalni silhueti, zanj in zanjo. V tej neverjetni dišavni sestavi prevladujeta muškatni orešček in jantarjev les. Oba poskrbita za nešnejšo plat dišave. V drugem delu sestave se nahajajo brinove jagode, mošus, koriander, lesne note, amber in vanilija. Ko se združijo vse sestavine v eno, nastane božanska dišava.

6,00 25,00 

 €

Podrobnosti

OPIS VONJA
• aromatično začinjena dišava
• za ženske in moške (unisex)
• primerna za vsak dan

NOTE
Note: brinove jagode, mošus, koriander, lesne note, muškatni orešček, amber, vanilija

Sestava: INCI: Alcohol, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Isopropanol, Butanone, Linalool, Limonene, Alpha Methyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Citral, Eugenol, Farnesol, Methyl 2 – Octynoate, Farnesol

POMEN DIŠAVNIH NOT
Zgornje ali vrhnje note – se ob nanosu parfuma na telo pojavijo najhitreje in z najmočnejšim odtenkom. Izražajo prvi stik s parfumom.
Srednje ali srčne note – najpogosteje se prav v njih skriva značilni karakter parfuma, ki lahko traja tudi do nekaj ur. Ta dišavna nota tekom časa postaja čedalje bolj prijetna.
Spodnje ali bazne note – dajejo parfumu njegovo globino in so glavni akter njegove obstojnosti. Izrazijo se šele po 30min nanosa in obstojijo na našem telesu tudi do 24ur.

Datum uporabe: natisnjen na deklaraciji parfuma

Opozorilo: Ni užitno, shranjujte stran od otrok

Opomba: Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo in z njimi ne sodelujemo. Uporabljamo jih izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!


Distributer za Slovenijo:
Parfumi Mistral d.o.o., Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna oseba:
Mistral Poland S.C., Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Velikost

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Steklenička

Univerzalna, TIAMO črna, TIAMO rdeča, TIAMO roza, TIAMO zlata