Naročila 041-845-311 PO-PE 10-18h

Parfumi z imeni znanih blagovnih znamk niso originali!

406. Tuxedo – Y.S. LAURENT

UNISEX PARFUM

Parfum Tuxedo Yves Saint Laurent je bil predstavljen leta 2015. Je možat, eleganten parfum z akordom pačulija. V uvodu se dišava odpira z vonjem vijolice, koriandra in bergamotke. Kasneje v ospredje nastopi odlična vrtnica v kombinaciji s črnim poprom in šmarnico. V bazi se pojavita čarobni pačuli in strastna vanilija, ki se izkažeta v vsej svoji eleganci.

6,00 25,00 

 €

Podrobnosti

OPIS VONJA
• začimbna dišava
• za ženske in moške (unisex)
• primerna za vsak dan in tudi posebne priložnosti

NOTE
Zgornje: listi vijolice, koriander, bergamotka
Srčne: vrtnica, črni poper, šmarnica
Bazne: pačuli, vanilija

Sestava: INCI: Alcohol, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Isopropanol, Butanone, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citronellol, Methyl 2 – Octynoate, Benzyl Benzoate, Citral, Benzyl Cinnamate, Isoeugenol, Farnesol, Eugenol

POMEN DIŠAVNIH NOT
Zgornje ali vrhnje note – se ob nanosu parfuma na telo pojavijo najhitreje in z najmočnejšim odtenkom. Izražajo prvi stik s parfumom.
Srednje ali srčne note – najpogosteje se prav v njih skriva značilni karakter parfuma, ki lahko traja tudi do nekaj ur. Ta dišavna nota tekom časa postaja čedalje bolj prijetna.
Spodnje ali bazne note – dajejo parfumu njegovo globino in so glavni akter njegove obstojnosti. Izrazijo se šele po 30min nanosa in obstojijo na našem telesu tudi do 24ur.

Datum uporabe: natisnjen na deklaraciji parfuma

Opozorilo: Ni užitno, shranjujte stran od otrok

Opomba: Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo in z njimi ne sodelujemo. Uporabljamo jih izključno kot referenco in identifikacijo točenih parfumov!


Distributer za Slovenijo:
Parfumi Mistral d.o.o., Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna oseba:
Mistral Poland S.C., Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Velikost

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Steklenička

Univerzalna, TIAMO črna, TIAMO rdeča, TIAMO roza, TIAMO zlata